Valmennukset

Intuitiivisen hevostaidon valmennus

Intuitiivinen hevostaitovalmennus 75 € / h

Intuitiivisessa hevostaitovalmennuksessa keskitytään läsnäoloon hevosten kanssa ja intuitiota ja tunnetaitoa herätellään ja vahvistetaan harjoitteiden kautta. Valmennus kertojen välille hevosparille sovitaan tehtävät, joilla vahvistetaan valmennuksen oivalluksia ja tuodaan niitä arjen yhteiseen tekemiseen. Valmennuksessa voidaan käyttää tukena äänimaljoja tai shamaanirumpua ja tarvittaessa ihmisen intuitiivista läsnäoloa voidaan harjoittaa ensin muun kuin oman hevosen kanssa.

Valmennuksen kulku ja työtavat sovitaan ensimmäisellä kerralla ja niitä sovelletaan aina sen hetkisen tarpeen mukaan.

Varaa tapaaminen tai kysy lisätietoja valmennuksista soittamalla tai sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta!
Lisätietoja valmennuksesta täältä

Kokemuksellinen coaching

Kokemuksellinen coaching 120 € / h / hlö

Coaching tarve voi olla arjen haasteissa, uran suunnittelussa tai unelmien tavoittelussa. Coaching voidaan toteuttaa joko henkilökohtaisesti tai tiimille.
Coachingissa lähdetään pureutumaan kokemuksellisten menetelmien kautta syvemmin unelmien ja tavoitteiden kannalta merkityksellisiin asioihin.

Erilaisten kokemusten voima on oivalluttamisessa ja jokainen mukana olija oivaltaa asioita kokomuksellisesti itsensä kautta. Coachauksessa käytetään myös erilaisia tilanteeseen sopivia työkaluja, jotka auttavat myös omassa arjessa työöskentelyyn ja vievät coachingissa opittuja asioita jokapäiväiseen elämään.

Tavoitteena on jo ensimmäisen kerran aikana saada työkaluja ja oivalluksia tilanteeseen.

Tärkeää coachingissa on että yhteistyö tuntuu molemmin puolin luontevalta ja ilmapiiri on luottamuksellinen.

Coachingin normaali keston on noin 1-1,5h /kerta. Coachaus voidaan pitää joko toimipisteellä Lauttasaaressa, kokemuksellisuuden äärellä luonnossa, tallilla tai coachattavn /tiimin työpaikalla. Toiminta-alue coachingissa ulottuu uudenmaan alueelle ja mahdollisiin työpaikka tapaamisiin lisätään hintaan kilometrikorvaus.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää valmennuksista soita, laita sähköpostia tai ole yhteydessä lomakkeen kautta kautta!

Lisätietoja valmennuksesta täältä