TapahtumatSounds for Horses Healing Sounds

Anna hetki itsellesi ja tule kokemaan päivä äänimaljojen ja hevosten äärellä.

To 26.5.2022 klo 10-16 HALI Hideaway tilalla, Karjaalla

Päivän hinta on 120 eur/hlö (sis. lounaan)


Koe kuinka äänimaljojen harmoniset soinnut kietovat sinut syleilyysi ja tuovat rauhan kehoon ja mieleen samalla kun hevosten lempeä energia ja levollisuus tukevat sinua päivän aikana. Tule rauhoittumaan ja rentoutumaan, päästämään irti arjen touhusta. Koe yhteys itseesi, luontoon ja hevosiin.


Päivän aikana nautitaan äänimaljoista sekä hevosten kanssa pihatossa että sisällä talossa. Päivän aloitetaan sointukylvyllä joogamatoilla maaten, jonka jälkeen tutustutaan äänimaljoihin ja niiden vaikutuksiin ihmisissä ja eläimissä. Lounaan jälkeen iltapäivällä nautimme sointukylvystä hevosten kanssa ja lopuksi pohdimme yhdessä päivän tunnelmia teen äärellä.

Tule voimaantumaan ja kokemaan yhteys hevosiin!Sounds For Horses For Your horse

Opi hoitamaan omaa hevosystävääsi äänimaljoin For Your Horse kurssilla.

la 18.6. klo 10-16 HALI Hideaway tilalla, Karjaalla

Päivän hinta 130 eur/hlö (sis. materiaalit ja lounas)

Päivä vie sinut äänimaljojen ja hevosten maailmaan. Kurssin jälkeen osaat hoitaa omaa hevosystävääsi äänimaljoin.

Äänimaljahoito tasapainottaa hevosen kehoa ja mieltä, sekä vahvistaa ihmisen ja hevosen välistä yhteyttä. Äänimaljan lempeiden värähtelyjen tuominen osaksi arkea luo hevoselle tilan, jossa voi vain olla ja päästää pala palalta irti kaikesta siitä, mitä elämä hevoselta vaatii. Nämä tasapainotuksen hetket arjessa auttavat hevosta ja tukevat hevosta niissä tehtävissä, mitä hevoselta odotetaan. Äänimaljahoito laskee stressitasoa tasapainottamalla hermostoa ja auttaa lihaksistoa palalautumaan rasituksesta tai vammasta.

Päivän aikana opiskelemme äänimaljojen ja äänimaljahoidon teoriaa, koemme demon hevosen äänimaljahoitamisesta ja kokemaan äänimaljahoidon vaikutuksen. Tule mukaan oppimaan ja kokemaan äänimaljat hevosten maailmassa.

Kurssin vetäjänä toimii Maria

Kurssin aikana on mahdollisuus ostaa Sounds for Horses -äänimaljapaketti hevosystävän hoitamiseen. Paketti sisältää äänimaljan, iskimen ja alustan.

Kurssi käy esitietovaatimuksena Sounds for Horses äänimaljahoitajakoulutukseen.Tule kokemaan yhteys luontoon, eläimiin ja itseesi.

la 2.7.2022 klo 10-15.30 HALI Hide away tilalla, Karjaalla

Kuulluksi tuleminen ja yhteys itseen ja ympäröivään maailmaan ovat elinehtomme. Eläimet viestivät meille kaiken aikaa. Kuulemmeko ja osaammeko pysähtyä viestien äärelle? Kuuletko oman äänesi, mitä se sinulle kertoo? Yhteys voi muodostua ja kasvaa sydän yhteydeksi kun maltamme pysähtyä sen äärelle. Kun kuulemme intuitiotamme ja osaamme elää hetkessä aistit avoinna.

Kurssin aikana pysähdymme itsemme, intuitiomme ja tunteidemme äärelle. Hakeudumme sydänyhteyteen eläinten kanssa äänimaljojen lempeiden sointujen tukemana. Päivän aikana vahvistamme yhteyttä sointukylvyin ja pysähdymme tunteiden ja viestien äärelle. Kuulemme ja kuuntelemme intuitiivisen läsnäolon kautta eläinten ja luonnon viestejä samalla omaa intuitiota kuullen.

Äänimaljojen sointi ja värähtelyt toimivat päivän aikana tukena ja oppaana kohti syvempää yhteyttä sekä kommunikaatio kanavan avaajina. Päivän aikana teemme meditatiivisen matkan itseemme sekä avaamme harjoituksen kautta yhteyttä eläinten kanssa kommunikoinnille.

Äänimaljat hoitavat ja tasapainottavat kehoa ja mieltä ja vahvistavat yhteyttä itseen ja ympäröivään luontoon ja eläimiin.

Päivässä mukana ja tukenamme ovat Hali Hideawayn eläimet.


Päivän hinta on 120 eur/hlö (sis. lounaan)

Ilmoittautumiset maria@mariajohanna.fi


Oman hevosen äänimaljahoito kurssi Peltoniemen tilalla, Siilinjärvellä

Päivät vievät sinut äänimaljojen ja hevosten maailmaan. Kurssin jälkeen osaat hoitaa omaa hevosystävääsi äänimaljoin ja alat ymmärtää äänimaljahoidon aikana tapahtuvaa intuitiivista sekä tunneresonanssin kautta tapahtuvaa tiedonsiirtoa ja kommunikointia.

pe-la 7.-8.7.2022 klo 9-15.30

Kurssin hinta 320€/hlö (sis. lounas ja materiaalit)

Kurssilla yhdistelemme äänimaljahoitamisen opintoja intuitiiviseen viestintään, läsnäolon taitoon sekä turvallisen tilan luomisen opetteluun. Äänimaljahoito tasapainottaa hevosen kehoa ja mieltä sekä vahvistaa ihmisen ja hevosen välistä yhteyttä. Äänimaljan lempeiden värähtelyjen tuominen osaksi arkea luo hevoselle tilan, jossa voi vain olla ja päästää irti, tulla näkyväksi ja kuulluksi sanoitta. Läsnäolon tila hoitajan ja hevosen välillä antaa molemmille mahdollisuuden päästää pala palalta irti suorituksista ja niistä odotuksista, joita molemmille elämä asettaa. Nämä tasapainotuksen hetket tukevat hevosta niissä tehtävissä, mitä siltä arjessa odotetaan. Äänimaljahoito myös laskee stressitasoa sekä auttaa kehoa palautumaan mm vaativista suorituksista sekä vammoista. Kurssin aikana opiskelemme äänimaljojen ja äänimaljahoidon teoriaa, koemme demon äänimaljahoitamisesta. Pääset myös itse hoitamaan hevosta äänimaljalla ja nauttimaan itse sointukylvystä -kokemaan itse äänimaljahoidon vaikutuksen. Teoria- ja hoitojaksot lomittuvat läsnäoloharjoituksilla, tunneresonanssin tutkimisella ja havainnoinilla sekä intuitiivisten viestien purkuharjoituksilla.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta äänimaljoista etukäteen ja kurssilta voit ostaa oman äänimaljapaketin, jolla pääset heti kotona hoitamaan omaa hevosystävääsi. Paketti sisältää maljan, iskimen sekä alustan.

Kurssipäivät sisältävät lounaan, kahvit ja teet. Opinnoissa meitä avustavat ihanat Peltoniemen lauman hevoset. Ilmoittautuminen Maria (maria@mariajohanna.fi , p. 040 7507777 Suville (040-7483454)

Kurssi sopii myös esitiedoksi Sounds for Horses äänimaljahoitajakoulutukseen.
Päivä mielen ja kehon tasapainon äärellä. Äänimaljojen lempeässä syleilyssä, hevosten voimaannuttavassa energiassa.

la 27.8.2022 klo 10-15.30 HALI Hide away tilalla, Karjaalla

Sounds for Horses FOR BALANCE luo hetken, jossa lähdemme tasapainottamaan kehoa ja mieltä.

Kuinka usein huomaat mielen vievän sinua, ilman, että ehdit pysähtyä ja ajatella? Huomaatko olevasi kiireinen jatkuvasti? Onko aikoja, jolloin tunnet, että energia on vähissä?

Päivän aikana pysähdymme tasapainon äärelle. Hiljennymme äänimaljojen ja hevosten lempeällä tuella ja teemme mieltä, kehoa ja hermostoa tasapainottavia harjoituksia. Päivä on sinun aikaasi, aika keskittyä kuulemaan sisintäsi ja kehoasi. Päivän aikana sinun matkaasi kohti tasapainoa tukevat äänimaljojen lempeät soinnut ja HALI Hideawayn hurmaava hevoslauma.


Päivän hinta on 120 eur/hlö (sis. lounaan)

Ilmoittautumiset maria@mariajohanna.fi